Saturday, January 30, 2010

Brands InnerShine


Tahniah Farah Salwani di atas kejayaan beliau memenangi kategori "most photogenic" untuk Berry Beautiful Eyes search contest 2009...tq ajak owg pergi event ni..mmg terpancar di wajah kita berdua wajah yg sgt kepenatan akibat berjalan satu Shah Alam n KL central untuk cari barang Farah.....haha !...tq sgt2..

pagi tu kita lambat..tapi takpa..majlis belum start...



alamak..kasut sama pulak...hak hak..
tipu..kaki aku takla sehitam itu..



dipendekkan cerita...(pung pang)2..cara jaga mata from Goodskin Lab...pung pang2..Mojolica Majorca..(pung pang)2...ajar teknik make up mata..pung pang2...10 terpilih berlakon..pung pang2..tamat..amik hadiah!!yay!!!



terima kasih kepada Farah...tanpamu, tak dapatla mascara Majolica Majorca itu..haha!...



ini hasil dari Majolica Majorca mascara dan eye liner!!
boleh didapati di Watson..eyeliner ini sgt best ok!!!mascara ni pun..





yay!!dapat hadiah!!!

























smile!!!!...kita dah nak pulang...nak jawab quiz pulak lepas nih..ENT..owh ENT....

sekian..

2 comments:

  1. macam boria jek
    baju sama kasut sama tudung sama
    erk888

    ReplyDelete
  2. bukan boria dik..event sekarang ni kan suka tema2 macam org kawen..aku folo jer...

    ReplyDelete