Saturday, January 30, 2010

Fareeda


ok..berikut adalah gambar2 bersungguh aku untuk menjoinkan diri dalam pertandingan tudung Fareeda..haha..nasib tak menyebelahi aku..sila cuba di tahun hadapan..terima kasih kepada kakak aku, Sarah yg sudi melayan kerenah adik dia yang mempunyai hobi ntahpahapantah ini..terima kasih juga ditujukan kepada kak Ain kerana tanpa camera mahainya, gambar aku pun takla seclear ini..ni aku edit sendiri..klu ada jerawat nmpk tu sila buat2 tak nmpk..yang warna pink tu nama dia Maisarah..macam nama kakak aku..yg warna hitam tu Saramarisa..cuma nama aku ja takda..Mashitoh..Puan tu takot tak laku kot klu letak nama aku..haha !...nak promote sikit la tudung ni dgn memberitahu korang tudung tu ada nama2 indah..aku rasa ok la daripada nama tudung Dato K..dato ct..manohara...mereka bukan pakai tdg..aku yg pakai dari kecik ni pon takda nama tudung aku..haha..*bengang*..







tgh kakak aku..baju biru kak ain...




gambar yg last ni aku edit nak bg jadi avatar..aku suka gila cerita tu..tapi tak jadi lorrr...

sekian..kesian..

2 comments: