Tuesday, January 19, 2010

The Sweetest Smile Contest



.
TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
.
1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER
.
2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)
.
3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk
.
http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/
.
4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang
.
5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..
.
.
.
6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..
.
7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)
.
a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
.
b) Tinggalkan komen anda di sini(bukan di sini,di sinun delisya) dengan link entry blog anda
.
c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )
.
d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhatie
.
Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010



ini Mashitoh Rafi'a..umur 23..tp muke ni nmpk 43..haishhh...



untuk bajet cute..cube bergambar dgn kanak2 comel..hasilnya pasti memuaskan..

.
serba sikit tentang Delisya's Collection,

ini baru pertama kali saya singgah di Delisya's Collection
dan bagi saya Delisya's Collection dapat memenuhi citarasa remaja dan wanita muslimah di luar sana yang ingin mencari kelainan dalam berfesyen dan mempelbagaikan koleksi. Delisya's Collection juga dapat memberi inspirasi kepada pengguna mahupun pembaca blog untuk tampil yakin dalam menceburi bidang perniagaan serta memudahkan para pengguna dan pelanggan membeli secara online.

5 comments:

  1. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 23RD & 24th january 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete
  2. salam...
    tq join dis contest
    gudluck

    ReplyDelete