Wednesday, February 17, 2010

cuti oh cuti...

bismillahirrahmanirrahim..

assalamualaikum semua...aku tak buat apa la cuti ni..(baca dengan nada malas dan berbaur bosan)...walaupun aku lahir tahun ghimau, tapi aku takde la nak mengaum kat rumah2 jiran nak bagitahu aku ada kat rumah ni..

duk ulang tgk raja lawak la manjang...aku ada byk bahan nak post..tapi memandangkan kat umah ni internet kuasa siput babi sedOt...idea2 aku ilang lenyap pergi mana aku sendiri pun taktau..

sepanjang cuti ni aku nak mintak maaf kat mak sbb mak asek hangen jer..taktawula kenapa..mak suruh kakak aku wat air kat adik..tapi kakak aku suruh aku..aku pulak suruh adik bawah aku...kesudahannya air tak siap2 sampai la mak sudah sembahyang..mana taknya..dah tak pergi mana2..kami*aku dan kakak* duk sebOk tgk baju pengantin sbb aku la yg start buka topik warna baju kawen aku..duk search2 punya lama...nak tggu gambar tu loading lagi..mmg kami duk tercongok la kat screen laptop tu macam tggu ape ntah tak berganjak dari tempat duduk..

mak dah taktahan terus mengamuk lalu mak buat air untuk adik..adoiii..terasa berdosa sgt..lalu aku masuk bilik terus tidur pura2 macam takda apa yg berlaku..haishhh...apasal la aku suka lambat2kan kerja..dah terlajak perahu takle nak undo..

ok2..mak aku dah panggil tu..karang kena marah lagi..tata...


No comments:

Post a Comment