Thursday, February 4, 2010

i love Mohd Noor Zakkee...versi aku tak jiwang...



Dengan suasana yang agak tenang, diterangi cahaya lampu sana sini, plus ikan2 serta kura2 dalam kolam yg berebut2 nak makan makanan 1.20 sen itu, dapatlah di sini disertakan gambar...(apadia hg nak cerita ni??)...namun kerana camera yg tak seberapa megapixelnya..langit yg purple2 manggis pon boleh jadi blue black..subhanallah..langit mmg cantik malam ni...datang la seorang pakwa kekasehku yg dtg untuk mengucapkan selamat tggl,aku akan kena tggl untuk sementara..isk3..selamat bercuti kepada anda..jalanilah cuti anda dgn cemerlang...jgn lupa sembahyang kat sana..tima kasih belanja satu restoran tadi..mereka berterima kasih..i nak tujukan lagu org ni kat u..dgr ea..



If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my
wife? suami

I don't know why you're so far away
But I know that this **much** is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?




syg....asal muka u putih ni??u pakai pencerah apa??ngee~guraw je eh..


p/s:semoga saudara Zakkee baca entri ini wlupon aku tahu dia busy gila dgn kerja2 pendawaian di jalan..kesian beliau bekerja keras untuk mengahwini aku..takpa sayang..tunjukkan u berusaha!!!i sayang u..i akan hargai dan menyayangi u ke akhir hayat i...(ni bukan ayat pancing, i tak reti pancing..)..ya Allah peliharalah hubungan kami ini..kami nak kawen secepat mungkin..amin..


(berikut adalah perbualan antara bakal pengantin (kamilah), 18 ke atas sahaja boleh baca, bimbingan ibu bapa amat diperlukan)
u selalu mengadu i tak letak gambar kita kat blog i..i letak dah..tapi mungkin u nak entri pasal kita..bukan i taknak letak..i nak letak lepas kita kawen..(saja nak ugut u supaya hantr rombongan cepat sikit..hehe)...wlupun i tak letak..u sentiasa dalam hati..(padahl mmg takleh letak pasai benda ni kena tulih)..


sekian~

1 comment:

  1. PANAS SAIFULPADA 27JUN2008


    http://www.ziddu.com/download/8465222/SAIFUL27JUN2008.doc.html

    GAMBAR DARI ANWAR IBRAHIM CLUB(AIC) MEMBUKTIKAN SAIFUL MASIH BERKERJA PADA 27JUN2008 SELEPAS DAKWA DILIWAT PADA 26JUN2008..FIKIRKAN ?

    ReplyDelete