Monday, February 8, 2010

Pet society~







ini Akeeta...lama gila aku tak lawat dia..tgk la..Akeeta still pakai baju raya lagi..padahal dah berbulan dah sampai nak masuk raya cina..









ini barang2 untuk Akeeta pakai..klu Akeeta busuk, beri dia sabun..dia takyah tgu turn nak masuk bilik air, terus ja gosok2 sabun tu kat badan sambil tak tgglkan baju..*ehem..sopan betul Akeeta*








ini bilik kegemaran dia..*padahal aku*...







bila dia boring dia main gitar gutawa dia..gitar karen pulak tu..dasat Akeeta nih!!






bestnya jadi Akkeeta..hari2 boleh jumpa kekasihnya Akeemashi...tgk2..Akeemashi pun tak tukar baju raya cina lagi..masih mood hari raya bersampin dan bersongkok...haish~




Akeeta pun byk nafsu..maklumlah betina..dgn hanya satu click saja..Akeeta dapat pergi ke tempat yg dihajati..sbg contoh..Akeeta tadak duit..lalu Akeeta pergi ke Stadium untuk bertarung..





di stadium..Akeeta berjumpa rakan blog..lalu mengajaknya test power lompat pagar berhalangan...






anda kenal ka muka tu*Melz*??alolo..dia pun main pet society rupanya...
baru hari ni tawu sbb hari ni baru buka pet society..tp betul ka dia??Akeeta pun segan nak tegur..







bila bosan boleh la pergi tanam pokok..ala..gambar sekerat ja..taman ni cantik..saja amek sikit ja..ok  tamat..nanti Akeeta cerita lagi..*macam budak sengal br masuk tadika punya entri*



akhir kata...terima kasih kerana menziarah blog aku yg tak seberapa ni...tq rakan2 yg berkunjung..dtg lagi ya..jgn serik..hehe..*curi ayat makcik2 yg nak suruh dtg lagi ke rumahnya*



yg lain mungkin ada tapi tak sempat naik..tq kawan2...jemput ke blog mereka..click saja pada nama..nanti akan aku bawa korg berjumpa mereka..

2 comments:

  1. farmville main jugak..tp setting org dia asek lari ja..malas nak main..yg ni pun dah lama tggl..hehe..saja wat entry ni suka2..hehe~

    ReplyDelete