Sunday, February 7, 2010

sgt tertekan~

entry sebelum ni dah aku remove kan..hanya kanak2 terpilih sahaja yg sempat membacanya..maaf kepada kanak2 lain..kesimpulannya di sini..aku mmg bukan model..langsung tak layak nak letakkan aku ni sebagai model..apa yg aku buat ni hanya usaha aku dan hanya aku yg tahu dan rasa..aku hanya mampu berusaha..yg selebihnya Allah yg tentukan segala2nya..aku tak pernah melebihi batas aku..terima kasih atas teguran dan nasihat..semoga kita sendiri menjalankan kata2..seperti kata tok saya..walk the talk...ok baby!!aku nak lupakan suma ni..stress sgt tahu tidak!!!aku rasa aku akan jadi gila dalam beberapa hari klu aku teruskan berfikir..

4 comments:

  1. owh..
    nmpknya fiq slh sorg insan terpilih r ni..hehe..

    sori tersalah bg galakn lak, do what is the best for you n ur family..=))

    all the decison in ur hands, decide wisely..=))

    ReplyDelete
  2. tq fiq..haha..tak salah..maybe dalam kehidupan ni kita buat silap tp kita tak nmpk..lalu insan yg menyayangi kita menegur untuk kebaikan..tq fiq

    ReplyDelete
  3. cik pinky insan terpilih jugeee..ngee..

    mashii..xmo dh pk2 sume tu taw..wt serabut jew..
    memule cik pinky dulu pn rs sume tue..mmg tertekan..tp atas nsht sorang kwn dari blog buAT cik pinky dh rs okey dh skang..

    mcm ape yg die nasihat kn kt cik pinky, kate nyew jgn asik pk sgt ape org nk kate..kite je yg tawu..so, xpyh pk taw..mane yg baek kite amek, mane2 yg xleh pakai tu campak tepi jew..(waah..ganaz la plk..ekekek)

    bkn mudah nk puas kn hati sume org..lumrah la tu..


    no tension2 anymore okeyh babeyh~

    gudluck~

    ReplyDelete
  4. tq cik pinky..cik pinky betul2 boleh jadi kaunselor terbaik saya..betul3*upin ipin*..kita tak boleh nak puaskan hati semua org..


    sekarang dah tak tension masalah peribadi dah..sekarang tension ngn test menimbun2,assignment dan macam2 lagi..hadoi...siapa suruh jadi student kan3??!!

    hehe...

    gudluck to u too cik pinky..smg kita sama2 success dalam hidup ini d dunia dan akhirat..aminn..

    ReplyDelete