Wednesday, March 24, 2010

Beautiful Blogger Award..klu nak bg kat blogger lelaki takut diorang tamo accept pulak..



assalamualaikum...

Alhamdulillah..terima kasih cik pinky kerana telah memberi award ini kepada sy...

Pertama:

saya nak bg award ni untuk blog2 yg saya ikuti..huish!!!..takkan nak bg kat Hanis Zalikha pulak??segan la..tp selalu mengikuti blog dia macam kata abg jep "i follow"..takpa2..cik Hanis manis tak tgk pun blog ko..jgn nak berangan ok!!

ok2..sy nak bagi award ni untuk si cantik manis mereka ini..



fuh2..gigih saya copy link mereka..(benci pulak perkataan gigih ni..mungkin ramai yg pakai lalu terikut2)...ramai lagi yg cantik namun tak tersenarai di sini...yg ada kat atas pun mungkin dah terima pun award ini..



terus lompat Ke-empat sbb tiada masa:



7 perkara mengenai saya..

klu tak mengenai tp sipi2 boleh tak tulis??jgn jd biul shitah..dia cakap yg mengenai saja..ko jgn nak pusing2 wat lawak yg tak kelakar..ini bukan raja atau raji lawak..


7 yer...ok2..dengan ini sy senarai kan tujuh la walaupun ada 7 belas ribu ratus yg mengenai..

1. saya suka budak kecik..baby..klu boleh sy nak suruh mak beranak lagi atau nak masukkan balik adik sy yg bongsu ke dalam perut mak saya balik..tp mak cakap..hg kawen la, nanti hg beranak dapatla baby..hish mak ni..(wat2 macam mak cakap benda tak masuk akal padahal dalam hati..yeaaa...mak bg kawen..mak bg kawen)...
ini adik yg sy nak masukkan balik dlm perut mak


ini adik sy mastura..dan bebi tu e-scha yg mak sy jaga..dia pandai cakap betul3 macam upin ipin dan bila kita cakap INI BENTUK APA?? nanti dia cakap "seigiteiga"..dah pandai tiru ayat2 dalam eklan wardina bersama kanak2..





2. saya suka Mohd Noor Zakkee...dia pakwa sy..sengaja sy letak dia no dua sbb nak bg dia cepat masuk meminang sy..hehe~..



senget bukan sbb gempa..tapi tak rotate sebelum nak upload..


3. sy anak ketiga daripada 4 pasang adik beradik..yaa!!..4 lelaki 4 perempuan..

*tiada gambar*

4. sedang membuat projek tahun akhir berkaitan dgn controller..

*juga tiada gambar*


5. seorang pelajar kepada Dr Yupiter Harangan Prasada Manurung...sengaja juga letak yg ni kerana mempunyai lecturer yg mempunyai nama yg sgt panjang dan unik...tak campur dgn Ing dan apejadah huruf2 yg mengiringi nama beliau..aritu dtg lambat ke kelas..so tak pasti..kad terbaru yg beliau tunjuk tu mungkin akan memanjangkan nama beliau lagi..Dr Ing phd master degree bla bla bla...siapa2 nak wat master dgn lecturer sy ini berkaitan welding dan material amat dialu2kan..hehe..*promote U sendiri dan lecturer sendiri juga*


waa..bersungguh sy up gambar lecturer..*psss..google ni weyh*

jap2..apsal ko asek tulis pasal hal2 yg berkaitan dgn kehidupan seorang student@@??tgk!!tggl 2 jer lagi..isk..kenapa syarat dia letak 7 ja..ok2..pasrah..2 lagi..2 lagi..

6. sy suka toilet yg bersih

last...last..uwaaaaaa..takpa..save the best for the last..

jeng2..


7. SAYA ADALAH SALAH SEORANG PESERTA AKHIR MODEL TUDUNG FAREEDA..SILA UNDI SAYA..HAHAHA~




click like di sini

tp harus jadi Fan dulu ya..fan=kipas..betul tak tipu..takcaya tgk kamus..

ya!!!yg ini mmg sgt berkaitan..dah byk entri sy yg tulis pasal ni..hahaha..mesti panas jer baca kan kan kan..budak ni takde benda lain ker dia nak tulis..takpala..anda layan jela sy..mungkin sy excited sbb benda2 macam ni tak selalu muncul dalam hidup..sekali ja...layankan lah kepala otak sy ni...tibe2 rasa cuak pulak towards the end of the competition ni sbb tak berusaha langsung untuk memancing undi kerana begitu aturannya..usaha gitu2 jer..mmg la undiku jauh ketinggalan..namun....aahh..ape2 jela....hehe.. 

di harap cik pinky dapat membaca entri sy ini...

sekian~

No comments:

Post a Comment