Friday, June 11, 2010

Berikan diri sendiri hadiah~

yah!!!bila exam kemain lagu aku masuk contest. Nah!!sekarang cuti. Aku tak kira, aku nak bagi hadiah peti televisyen kat diri aku. Seperti biasa, aku pendukung  Brands Innershine mesti terkinja-kinja nak masuk contest Innershine. Sekarang ada lebih alasan untuk mendapatkan raut wajah berseri beserta tv LG yang berukuran empat puluh dua inci itu.


Cara- caranya:

1)beli pack cabaran 14 hari innershine prun tu. Jangan cari 14 malam. sumpah tak jumpa..

pek ini ya!!!

2) Lepas 14 hari, tangkap la gambar, kesegaran pada raut wajah anda tu datangnya dari Dia juga sebenarnya, self-portrait photo ya!"senyum...senyum.".(keluar sound efek ketika penggambaran)

3) Bagi tahu bagaimana Innershine ni dapat menolong anda mencapai raut wajah berseri tu. (tidak lebih dari 20 patah perkataan..kalau lebih korang baca la sendiri..mak tak kuase nak layan)


Seterusnya, muka dah cantik berseri, gambar dah amik, perasaan pun dah terluah dengan tidak melebihi 20 patah perkataan, korang hantar la entry tu ke alamat yang tertera.

Cerebos(Malaysia) Sdn Bhd. 5, Jalan Astaka U8/88, Seksyen 8, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.


dah tukar dah alamatnyer..dulu kat tepi highway tu..



innershineeeeeeee~




p/s: 1st time aku masuk berry innershine, alhamdulillah aku dapat la hadiah yang konon2nya aku ni photogenik..lepas tu tak dapat dah..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....owh..kalau nak lebih sahih atau nak yang orang putih punyer version..click di sini




3 comments:

  1. wah..mmg betul ek minum innershine raut wajah jadi berseri? k.eli penah gak minum tp xde la sampai 14hari hehhe beli 1 kotak ada 6botol, so 6hr je la..pastu beli bulan depan :P

    ReplyDelete
  2. mmm..mengikut dari apa yang kita dah lalui la..raut wajah berseri tu datang dari dalaman...klu kita munum innershine ni kita akan menyahtinja lalu kolon kita akan bersih sekaligus impak dia akan naik ke muka...akak cuber la..dahade cemere tu..lagi senang la..tangkap gambar cun2..sofa dah ade..menang tb syiok jugak kak eli..kak ayu pun dgr kate nak masuk..

    ReplyDelete
  3. owh..lagi satu..daripada kita nak telan supplement vitamin2 tu..baik la kita minum jer benda alah ni..selain sedap ia memberikan nutrien untuk tubuh badan..yah! macam dokter puler..

    ReplyDelete