Saturday, October 30, 2010

sila komen..

1.Apakah yang anda akan lakukan sekiranya anda tersedar diri anda dipergunakan?

2.Kalau makcik cashier amek duit anda lebih rm 10 kerana dia bodoh tak reti kira, adakah anda menghalalkannya sedangkan anda pun takda duit nak makan??

3.Bagaimanakah untuk melepaskan tekanan selain daripada bercerita dengan rakan yang akhirnya tiada kesudahan??

4.owh..yang ke empat bukan soalan..tapi lebih kepada pemberitahuan. aku baru tahu facebook boleh hide news feed rakan2..owh..sangat bersyukur ke hadrat ilahi kerana tak perlu lihat status yang kadang2 macam "kenapa kaw ni??sume nak bagitahu..nenek aku cakap annoying tahu!!!"

5.Soalan kembali..bagaimana nak elakkan rambut gugur??dahla belum kawen dan beranak pinak..nanti dah kawen dan melahirkan anak pasti lagi gugur rambut kata emak..malas nak ty en yang namanya spek mata yang pakai masa nak mandi kolam (gugel)

6.dahla tu, cukup la..banyak2 karang muntah cikedi pulak..tolong la jawab..nak jawab dalam hati pun boleh..tapi tak berapa nak membantu la..tolong k !

Thursday, October 28, 2010

Thursday, October 21, 2010

saya suka dia !!!comel macam saya..(erkk..perasannya saya tu)

Harmoni Cinta

Ada yang bergerak di dalam dadaku ini
Seperti kukenal pernah kurasakan
Waktu aku jatuh cinta
Waktu hatiku tertarik
Rasanyapun begini
Jatuh cinta

Apakah ini sama seperti yang itu
Hatiku bergerak Aku jatuh cinta
Dinding hatiku berlagu

[ From: http://www.metrolyrics.com/harmoni-cinta-lyrics-gita-gutawa.html ]

Harmoni cinta menyentuh
Pipiku merona
Jatuh cinta

Harmoni cintaku kini datang
Nyanyikan suara hatiku
Berlagu penuh cinta

Wednesday, October 6, 2010

dairiku




okeh..hari ini semangat waja bangun pagi nak tengok Maher Zain ke udara. Semalam siap tidur awal bagai kerana takut terlepas saat2 bahagia bertemu dengannya.

Abby Fana>>owh..nampaknya Maher Zain tak dapat bersama2 kita pagi ni kerana teperangkap dalam kesesakan lalu lintas.
 Mashitoh>>(dalam hati (T_T))
Wardina>>aaaaaa !!(rupenya kipas susa mati MZ jugak)...[tanpa segan silu dia bercakap sambil pgg telinga]..ok2..dah sampai !!cepat2 suruh die masuk pintu belakang studio..RUN!!!RUN!!RUN!!!...ok please sit here..bla2..(punyalah excited..kalau aku kat sana pun ntah2 lagi melompat2 ntah..
Mashitoh>>(senyum manjang sambil mata tak kelip2)
haih !

tak dapat pergi showcase, tengok dalam tb pun dah besar rahmat..

'why do they thank me??(thanks for coming kate orang2 mesia di epot)..it is my duty!' katenye incik MZ...haih..kalau begitu meh la singgah rumah saya..tak pun datang uitm..sini banyak remaja2 yang perlukan hiburan yang bermesej seperti ini..(ala..MZ tak paham BM..haha !)



p/s:ok2..lepas ni i wat keje..i nak share cerita ni dgn orang ramai..(janji nak siapkan kerja..tapi wat menda lain). bergerak sekarang...



alhamdulillah..sempat jugak kite bergambar bagai..(ok tipu!nmpk sgt anda edit)