Saturday, October 30, 2010

sila komen..

1.Apakah yang anda akan lakukan sekiranya anda tersedar diri anda dipergunakan?

2.Kalau makcik cashier amek duit anda lebih rm 10 kerana dia bodoh tak reti kira, adakah anda menghalalkannya sedangkan anda pun takda duit nak makan??

3.Bagaimanakah untuk melepaskan tekanan selain daripada bercerita dengan rakan yang akhirnya tiada kesudahan??

4.owh..yang ke empat bukan soalan..tapi lebih kepada pemberitahuan. aku baru tahu facebook boleh hide news feed rakan2..owh..sangat bersyukur ke hadrat ilahi kerana tak perlu lihat status yang kadang2 macam "kenapa kaw ni??sume nak bagitahu..nenek aku cakap annoying tahu!!!"

5.Soalan kembali..bagaimana nak elakkan rambut gugur??dahla belum kawen dan beranak pinak..nanti dah kawen dan melahirkan anak pasti lagi gugur rambut kata emak..malas nak ty en yang namanya spek mata yang pakai masa nak mandi kolam (gugel)

6.dahla tu, cukup la..banyak2 karang muntah cikedi pulak..tolong la jawab..nak jawab dalam hati pun boleh..tapi tak berapa nak membantu la..tolong k !

1 comment:

  1. 1sound je tros org tuh.."lu pehal arh?"
    2mintak blek duit tuh dan tros blah dan tidak kembali lagi ke kedai makcik tuh..
    3menangis..yeah sy mmg tenang selepas menangis..trylah..tp mate anda akn bengkak selepas itu.berani sahut cabarn?
    okey tu jela..

    ReplyDelete