Wednesday, April 27, 2011

Madisons Easter look!

ANTM Cycle 16 EPISODE 10...spoiler..

Tak pernah2 buat spoiler ni baru pertama kali buat sebab dah tertengok keindahan mereka ni berjubah. Cantik gila kan??Walaupun tak berapa suka dengan Alex tapi dia nampak cantik gila dengan jubah warna putih tu. Brittani pun sweet jer pakai kaler pink, lebiu lah !!!. Hannah punya jubah pun cantik kalau aku pakai. (perasan)...


Sebenarnya aku nak mengutuk Alex jer dari tadi, tapi bila aku taip,aku 'backspace' kan balik. Biarkanlah die. Nanti orang kate aku jeles pulak dengan die. Tahu la menang dapat kerete FORD FOCUS. bla..bla..bla...tahniah2..(muke bengang)

Rupanya mata Brittani ni kecik jer..klu die tajamkan lagi la kecik. Uniq gila !Tok aku cakap 'beri hai peshen'..



Lihat2, semua pakai high heels kecuali Brittani. Cantik baju Hannah..(^^,)









My call out order >>



Pertama !!!!

























































Kedua >>



















Ke 3>>

Ke 4>>

ke akhir>>


nak cepat..tak larat nak tulis panjang2...

Wednesday, April 13, 2011

BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA!

DENGAN KERJASAMA AKMALHILMI DAN ANDYHOWTT



Salam sejahtera...

Tajuk entri pun dah menceritakan sedikit sebanyak yedak. Jadi tanpa membuang masa tengok la 'bidio' yang aku upload dekat 1TUBE sebagai tanda mendukung 1TUBE. Aku tak tahu pun pasal kewujudan 1TUBE ni pada mulanya. Tengok !!!aku sendiri pun lupa macam mana aku kenal 1TUBE. OH !!!dah ingat. dah ingat!!aku tgk Maria Elena!!*** 'bidio' yang kena 'interbiu' dengan Ben***. Ala..bidio yang Maria tersangat cool dan yang tukang interbiu tu malu2 kucen. Nah !takpasal2 gossip kat cni.

ok2. kembali ke pangkal jalan. 

Saya MIMSHIN YATOHA dari mimshinyatoha.blogspot.com telah menyanyikan lagu AWAN NANO. Lagu ini milik Hafiz AF, sorry hafiz kerana merosakkan lagu anda yang sedap itu..memang..saya tak prektis pun lagu awak, saya main tibai jer..harap awak maafkan saya yer hafiz.ade la sumbang sana sini sedikit sebanyak.


tahu pasal contest ni bila tgk kat bulletin 1TUBE. terimalah !!!




        


SEBARANG PERTANYAAN BOLEH CONTACT TIA DI FACEBOOK PAGE BLOG TIAFAZUNIAAKMALHILMI ATAUPON ANDYHOWTT

p/s: terima kasih kepada Sharifah Hanisah kerana meminjamkan ribanya..

Sunday, April 10, 2011

this i promise u

When the visions around you,
Bring tears to your eyes
And all that surround you,
Are secrets and lies
I'll be your strength,
I'll give you hope,
Keeping your faith when it's gone
The one you should call,
Was standing here all along..

And I will take
You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

I've loved you forever,
In lifetimes before
And I promise you never...
Will you hurt anymore
I give you my word
I give you my heart (give you my heart)
This is a battle we've won
And with this vow,
Forever has now begun...

Just close your eyes (close your eyes)
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Till the day my life is through
This I promise you..
This I promise you..

Over and over I fall (over and over I fall)
When I hear you call
Without you in my life baby
I just wouldn't be living at all...

And I will take (I will take you in my arms)
You in my arms
And hold you right where you belong (right where you belong)
Till the day my life is through
This I promise you baby

Just close your eyes 
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Every word I say is true
This I promise you

Every word I say is true
This I promise you
Ooh, I promise you...