Wednesday, April 27, 2011

ANTM Cycle 16 EPISODE 10...spoiler..

Tak pernah2 buat spoiler ni baru pertama kali buat sebab dah tertengok keindahan mereka ni berjubah. Cantik gila kan??Walaupun tak berapa suka dengan Alex tapi dia nampak cantik gila dengan jubah warna putih tu. Brittani pun sweet jer pakai kaler pink, lebiu lah !!!. Hannah punya jubah pun cantik kalau aku pakai. (perasan)...


Sebenarnya aku nak mengutuk Alex jer dari tadi, tapi bila aku taip,aku 'backspace' kan balik. Biarkanlah die. Nanti orang kate aku jeles pulak dengan die. Tahu la menang dapat kerete FORD FOCUS. bla..bla..bla...tahniah2..(muke bengang)

Rupanya mata Brittani ni kecik jer..klu die tajamkan lagi la kecik. Uniq gila !Tok aku cakap 'beri hai peshen'..



Lihat2, semua pakai high heels kecuali Brittani. Cantik baju Hannah..(^^,)









My call out order >>



Pertama !!!!

























































Kedua >>



















Ke 3>>

Ke 4>>

ke akhir>>


nak cepat..tak larat nak tulis panjang2...

1 comment:

  1. mana dapat spoiler ni...siapa tersingkir?please..tau x sapa yg menang?

    ReplyDelete